Rövid ismertető

Tisztelt Szülő!

Azzal, hogy ezt a tájékoztatót elkezdte olvasni, már megtette az első lépést, mely azt szolgálja, hogy megtalálja gyermekének a legmegfelelőbb oktatási intézményt. Hosszú út áll még Ön előtt, mielőtt kimondja a végső döntést. Mi szeretnénk a segítségére lenni ebben a felelősségteljes választásban.

A Talentum Baptista Általános Iskola neve még bizonyára ismeretlen az Ön számára. Valóban, ez az iskola szeptemberben nyitja meg először kapuit a kisdiákoknak. De van egy lelkes csapat szakemberek sokaságával – tapasztalt tanítók, magasan képzett pszichológus, angol anyanyelvű tanár, mély tudású egyházi lelkész, kreatív gondolkodású építész és még sok-sok segítő szándékú önkéntes-, akik mind azon fáradoznak, hogy néhány hónap múlva a mai elvárásoknak és igényeknek a legmagasabb szinten megfelelni tudó intézménnyel gazdagítsa Debrecen oktatási palettáját.

Most bizonyára azt kérdezi: de mi az az újdonság, amit mi kínálni tudunk?


Íme, egy kis ízelítő:

    15-18 fős osztályok, ahol a pedagógus személyre szabott feladattal tud szolgálni az ön kisgyereke számára. Ugye nem hangzik rosszul?

    15-18 fős osztályban a gyermekére való odafigyelés, gondoskodás sokkal eredményesebb, mint a túlzsúfolt közösségekben. Ugye nem mindegy?

    Keresztyéni nevelésben részesül, ami teljesebb emberré teszi. Zaklatott, túlhajszolt, vágtató világunkban a lelki megnyugvás képessége nélkülözhetetlen. Ugye így van?

    A legmagasabban képzett pedagógusok okítják majd csemetéjét többek között angol nyelvre és hangszeres zenére már első osztálytól. Ugye fontos?

    Kikapcsolódásként a legváltozatosabb kulturális, kézműves, szabadidős programokat kínáljuk majd a Freedom Közösségi Házzal karöltve. Ugye érdekes?

Ha mind az öt kérdésre igennel válaszolt, akkor már mi is megkaptuk az első jelesünket. S ezzel tett még egy lépést afelé, hogy minket válasszon!

De bizonyára Önnek is rengeteg kérdése van. Bátran tegye fel nekünk, és ígérjük, a legmegfelelőbb szakemberünk fog válaszolni mindegyikre.

Elérhetőségünk: talentum.baptista.iskola@gmail.com vagy a 20/528-7352 számon

Köszönjük, hogy elolvasta a tájékoztatónkat, és bízunk benne, találkozhatunk Önnel és gyermekével a Talentum Iskola közösségében!